Μπαρμπόσα αντί για Ερνάνι και Βάργκας!

Gazzetta team
Μπαρμπόσα αντί για Ερνάνι και Βάργκας!

bet365

Ακόμα δύο στόχους από... Ελλάδα, εξέτασε η Αλ Βασλ πριν το «ντιλ» για Μπαρμπόσα.

Ίσως να έπαιξε ρόλο οι συζητήσεις που είχε με την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, καθώς ο Αρουαμπαρένα φάνηκε αρκετά διαβασμένος για την Ελληνική αγορά. Πέρα από τον Μπαρμπόσα, για τον οποίο η νέα του ομάδα κινήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει μεταγραφή, η Αλ Βασλ «ψάχτηκε» για δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που πέρασαν στην χώρα μας την τελευταία σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», αυτοί είναι οι Βάργκας και Ερνάνι, με τους οποίους, όμως δεν υπήρξε συμφωνία. Ο πρώτος γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της Ένωσης, ενώ δεν έγινε γνωστό ο λόγος που η Πόρτο δεν άναψε το «πράσινο» φως, αν και ψάχνει να δώσει τον 26χρονο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πάντως, ο Πορτογάλος δεν ήταν τρίτη λύση, αλλά ο Αρουαμπαρένα ήθελε να έχει αρκετές εναλλακτικές, σε περίπτωση που κάτι χαλάσει. Αυτό δεν έγινε, όμως και όλα δείχνουν πως μέσα στην ημέρα η μεταγραφή που θα φέρει ένα ποσό πάνω από 700.000 ευρώ στην Ένωση, θα είναι γεγονός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα