Προσφυγή από Κοντοχρήστο κατά ΑΕΛ

Προσφυγή από Κοντοχρήστο κατά ΑΕΛ

Νίκος Τσιώκος
Προσφυγή από Κοντοχρήστο κατά ΑΕΛ

bet365

Προσφυγή σε βάρος της ΑΕΛ έκανε ο Χρήστος Κοντοχρήστος ζητώντας τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός πλάνων του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται ο Χρήστος Κοντοχρήστος. Όμως, ο 25χρονος αριστερός μπακ φαίνεται πως ενοχλήθηκε περισσότερο από τον αποκλεισμό του από κάθε δραστηριότητα της ΑΕΛ. Γι' αυτό και επέλεξε τη νομική οδό και έκανε προσφυγή σε βάρος της «βυσσινί» ΠΑΕ.

Με αυτή, ο παίκτης ζητάει να του δοθεί το χρηματικό ποσό που του οφείλετα, το οποίο αγγίζει τις 14850 ευρώ, ώστε να μείνει ελεύθερος πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και να αναζητήσει την επόμενη ομάδα, η οποία θα του προσφέρει ποδοσφαιρική... στέγη.

Μάλιστα, ο αμυντικός των Θεσσαλών επικαλείται μείωση προσωπικότητας, προκειμένου να δικαιωθεί, να πάρει τα δεδουλευμένα και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα