Φίρι: «Γνωρίζει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Φίρι: «Γνωρίζει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Φίρι: «Γνωρίζει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

bet365

Ο Λέμπογκανγκ Φίρι με συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό κατηγόρησε τον Μάρκους Μπεργκ πως ψεύδεται τονίζοντας πως δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ!

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μπρόντμπι και Παναθηναϊκού με αφορμή τους ισχυρισμούς του συλλόγου από την Δανία περί ρατσιστικής επίθεση του Μάρκους Μπεργκ στον Νοτιαφρικανό, Λέμπογκανγκ Φίρι.

Ο 21χρονος μέσος μίλησε πριν από λίγη ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό Canal 9, εξακοντίζοντας τα βέλη του στον σταρ του «τριφυλλιού».

Ο Φίρι μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο Μπεργκ παραδέχθηκε σε ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι πως πράγματι τον χαρακτήρισε «πίθηκο».

«Ο Μάρκους Μπεργκ γνωρίζει την αλήθεια. Στην φυσούνα μετά το ματς δεν αρνήθηκε στους συμπαίκτες μου πως με αποκάλεσε πίθηκο επειδή συμπεριφερόμουν έτσι όπως υποστήριζε.

Η ερώτηση μου είναι τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του που είναι μαύροι όπως εγώ;

Ανεξάρτητα από που κατάγεται κάποιος ή πως δείχνει εμφανισιακά είναι απαράδεκτο να τον συγκρίνεις με ένα ζώο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και παίζουμε ποδόσφαιρο.

Όταν συνέβη το γεγονός δεν συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά. Θα έπρεπε για να το διαχειριστεί διαφορετικά και δεν με νοιάζει αν αντέδρασε έτσι επειδή ενοχλήθηκε για ένα δευτερόλεπτο.

Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ, μολονότι πλέον δεν βρίσκεται στο μυαλό μου. Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη όπου πρέπει να τα δώσω όλα για την ομάδα μου προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα