Στενεύουν τα περιθώρια με Τζιόλη και «κομμένους»

Στενεύουν τα περιθώρια με Τζιόλη και «κομμένους»

Στενεύουν τα περιθώρια με Τζιόλη και «κομμένους»

bet365

Ένα δεκαήμερο έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ για να κλείσει τις «ανοικτές πληγές» με τους υπεράριθμους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του. Θα τα καταφέρει ή όχι;

Στο συγκεκριμένο θέμα παρατηρήθηκε μια άνευ προηγουμένου καθυστέρηση, που έχει φέρει τον Λούμπος Μίχελ σε δύσκολη θέση απέναντι σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα ας μην το ξεχνάμε, αλλά δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Το ρόστερ ακόμη και σήμερα παραμένει… ξεχειλωμένο, αλλά με εξαίρεση την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (συνεχίζει στην Ομόνοια), του Εργκίς Κάτσε που ίσως σήμερα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του και κάποιων άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών, που δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προστέθηκε στους ποδοσφαιριστές, που τέθηκαν εκτός ομάδας και, ήδη, άρχισε προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» (Σκόνδρας, Χατζηισαΐας) στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στην ίδια μοίρα είναι και οι Σάμπο (αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη), Αντώνης, αλλά και αρκετοί μικροί της ομάδας.

Αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά τα θέματά τους δεν παρουσιάζουν καμία εξέλιξη, με τα περιθώρια να στενεύουν καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Και το ερώτημα, που τίθεται, είναι ένα: Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ, σε περίπτωση που όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν βρουν ομάδα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα