«Συζήτηση και για Ατσού με Τσέλσι ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Συζήτηση και για Ατσού με Τσέλσι ο Ολυμπιακός»

bet365

Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να συζήτησε με την Τσέλσι και την περίπτωση του Κριστιάν Ατσού.

Ο Μάρκο Μαρίν είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, μιας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, δεν περιορίστηκαν στις συζητήσεις με την Τσέλσι για τον διεθνή Γερμανό. Ο «Γαύρος» που επικαλείται αγγλικές πηγές αναφέρει πως συζήτηση έγινε και για τον Κρίστιαν Ατσού. Ο Γκανέζος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Κόντε και έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει ομάδα.

Ο παίκτης, στην αρχή του καλοκαιριού είχε απασχολήσει ξανά το Λιμάνι και η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Τσέλσι φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομά του, μιας και χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο, ο παίκτης είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας. Πάντως, η Τορίνο φέρεται να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους και όπως γράφεται έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον 24χρονο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα