Κόντε: «Δεν καταλαβαίνω την επίθεση προς τον Ντιέγκο Κόστα»

Κόντε: «Δεν καταλαβαίνω την επίθεση προς τον Ντιέγκο Κόστα»

Gazzetta team
Κόντε: «Δεν καταλαβαίνω την επίθεση προς τον Ντιέγκο Κόστα»

bet365

«Ασπίδα» μπροστά στον Ισπανό επιθετικό της Τσέλσι προέταξε ο προπονητής του, Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως η κουβέντα για τον χαρακτήρα του τον αποπροσανατολίζει.

Είναι βέβαιο, μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα, πως δεν πρόκειται για το «καλύτερο παιδί» που μπορεί να συναντήσει κανείς. Τα νεύρα του μοιάζουν ορισμένες φορές ανεξέλεγκτα κι αυτο τον κάνει αντιπαθή σε αντίπαλους παίκτες, οπαδούς και προπονητές.

Ο προπονητής των Λονδρέζων πάντως, Αντόνιο Κόντε, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, μετά τα νέα «βέλη» κριτικής που εκτοξεύτηκαν προς τον παίκτη του, με το αντιαθλητικό χτύπημά του στον Άντριαν της Γουέστ Χαμ, στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο όλοι στρέφονται εναντίον του Ντιέγκο και λένε άσχημα πράγματα γι’ αυτόν συνεχώς. Πρέπει να συγκεντρώνεται στο παιχνίδι και όλη αυτή η κατάσταση δεν τον βοηθά. Είναι πολύτιμος για μας και θέλω να τον βοηθήσω να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με ό,τι λέγεται κακοπροαίρετα γι’ αυτόν», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στην Αγγλία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα