Μπρκιτς: «Έτοιμος όταν μπαίνω να αγωνιστώ»

Μπρκιτς: «Έτοιμος όταν μπαίνω να αγωνιστώ»

Gazzetta team
Μπρκιτς: «Έτοιμος όταν μπαίνω να αγωνιστώ»

bet365

Ο Ζέλικο Μπρκιτς μίλησε για την εμφάνισή του στο φιλικό με την Ξάνθη, για το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά και για τα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ:

Για το αν είναι περισσότερο ικανοποιημένος από τις δικές του επεμβάσεις ή προβληματισμένος για το ότι η Ξάνθη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες: «Μπορεί και τα δύο. Ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να γινόμαστε καλύτεροι. Δύο ημέρες νωρίτερα επιστρέψαμε από ένα ταξίδι αρκετά μεγάλο και δύσκολο, ίσως η ομάδα ήταν λίγο κουρασμένη. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του και αν έχει προσαρμοστεί: «Θα ήθελα να πω πως όταν είμαι στο χορτάρι πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος. Δεν θέλω να έχω δικαιολογίες όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες φορές είμαστε σε καλή φόρμα, κάποιες άλλες όχι. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει κάθε στιγμή να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του όταν μπαίνει στο γήπεδο».

Για το πώς σχολιάζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την αναβολή του πρωταθλήματος: «Όταν πήγα πρώτη φορά στην Ιταλία, συνέβη περίπου μια ίδια κατάσταση, αναβλήθηκε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουμε από την πλευρά μας τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, να παίζουμε καλύτερα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και την διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: «Είμαι ικανοποιημένος για το ότι είμαστε κοντά στο να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως, είμαστε όλοι λίγο στενοχωρημένοι για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Ήμασταν κοντά στην πρόκριση και νομίζω πως δεν είχαμε τύχη, ειδικά στο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Γυρίσαμε σελίδα, στο επόμενο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, δείξαμε πως είμαστε εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα