Λεντέσμα με 120.000 ευρώ

Λεντέσμα με 120.000 ευρώ

Gazzetta team
Λεντέσμα με 120.000 ευρώ

bet365

Απίστευτα χαμηλές είναι οι στάνταρ απολαβές του Κριστιάν Λεντέσμα, όμως με τα μπόνους ανεβαίνουν αρκετά τα χρήματα που μπορεί να πάρει.

«Αν καείς από τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι» λένε και ο Παναθηναϊκός επειδή την... πάτησε με τον Μάικλ Εσιέν, πήρε τα μέτρα του αυτή την φορά με τον Κριστιάν Λεντέσμα. Τουλάχιστον αυτό μπορεί να βγει ως συμπέρασμα, μετά το δημοσίευμα της LiveSport που αποκαλύπτει το συμβόλαιο του Αργεντίνου...

Αυτό λοιπόν προβλέπει πολύ χαμηλές στάνταρ απολαβές, οι οποίες φτάνουν μόλις τις 120.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα όμως, στην συμφωνία του με το «τριφύλλι» υπάρχουν αρκετά... μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν κατακόρυφα το ποσό αυτό.

Για κάθε ματς που θα παίζει, θα παίρνει 7.000 ευρώ, ενώ αν καταφέρει να συμπληρώσει 25 συμμετοχές, θα πάρει έξτρα μπόνους ύψους 180.000 ευρώ. Παράλληλα είσοδος στους ομίλους του Europa League, κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου αντιστοιχούν σε 50.000 η κάθε μία, ενώ αν ο Παναθηναϊκός του χρόνου μπει στους ομίλους του Champions League θα λάβει 75.000 ευρώ.

Με τα μέχρι στιγμής δείγματα που έχουμε δει με τον Αργεντίνο, όλα δείχνουν οτι θα πιάσει το μπόνους των 25 συμμετοχών, που σε συνδυασμό με τις 7.0000 ανά παιχνίδι, θα φτάσουν τις απολαβές του στις 475.000.

Σε αυτά αν προσθέσουμε και την διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αυτομάτως ανεβάζουν το ποσό στις 525.000.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα