Ζέκα: «Άνθρωπος με αξίες και αρχές ο Μπεργκ» (pic)

Ζέκα: «Άνθρωπος με αξίες και αρχές ο Μπεργκ» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέκα: «Άνθρωπος με αξίες και αρχές ο Μπεργκ» (pic)

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στήριξε τον Μάρκους Μπεργκ στην υπόθεση με τους ισχυρισμούς περί ρατσιστικής επίθεσης από τον Σουηδό, με τον Ζέκα να δηλώνει περήφανος που αγωνίζονται μαζί.

Ο Μάρκους Μπεργκ κατηγορείται από τους ανθρώπους της Μπρόντμπι πως αποκάλεσε «μαϊμού» τον Πίρι στον διάδρομο προς τ' αποδυτήρια των ομάδων στο γήπεδο της Λεωφόρου μετά τη νίκη (3-0) των «πράσινων» στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει «πόλεμο» ανάμεσα στην ομάδα από τη Δανία και τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να προχωρά σε καταγγελία προς την UEFA για την απαράδεκτη αναφορά του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι για το ντους του Μπεργκ με τους μαύρους, πράγμα που οδήγησε και σε απειλές από Δανούς οπαδούς προς τον Σουηδό φορ και την οικογένειά του.

Ο Κάρλος Ζέκα, τοποθετήθηκε για το θέμα, ενεργώντας ως αρχηγός και αυτό έγραψε στα social media, ήταν:

«Θέλω να πω ότι γνωρίζω πολύ καλά τον φίλο μου, Μπεργκ και δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κάνει κάποια διάκριση για το χρώμα ή τη φυλή του ανθρώπου, γιατί πολύ απλά είναι άτομο με αρχές και αξίες και σέβεται τους πάντες. Είμαστε μαζί σου και σε στηρίζουμε. Είμαι περήφανος που είσαι συμπαίκτης μου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα