Φιλική νίκη στην Καρδίτσα η ΑΕΛ

Gazzetta team
Φιλική νίκη στην Καρδίτσα η ΑΕΛ

bet365

Με τον Κύπριο Αβραάμ να πετυχαίνει δύο γκολ η Λάρισα επικράτησε στην Καρδίτσα της Αναγέννησης με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση.

Από την στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να μην αρχίσει το πρωτάθλημα, ήταν δεδομένο πως το Σαββατοκύριακο αυτό οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα έδιναν φιλικά παιχνίδια. Στην Καρδίτσα δόθηκε ένα από αυτά, με την Λάρισα να φιλοξενείται από την Αναγέννηση.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κύπριο Αβραάμ που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε με 3-2 πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Οι... βυσσινί προηγήθηκαν στο 9΄με τον Μαρουκάκη με κεφαλιά μετά το γέμισμα του Μονιάκη, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Αβραάμ στο 31΄με σουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν με το ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 47' με εκτέλεση πέναλτι του Δημόπουλου. Ωστόσο ο Αβραάμ είχε πολλά κέφια και στο 67' με όμορφο δυνατό σουτ έκανε το 1-3. Το μόο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει με τον Ντάνκουα στο 86', χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάτι παραπάνω.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Μπιτέλης, Υφαντής, Ντάνγκουα, Τζέκος, Μπλέντι, Τσιλούλης. Έπαιξαν και οι: Ντιατά, Φέτσης, Γεωργαντζάς, Βουκομάνοβιτς, Καραγιάννης, Τζάνης

ΑΕΛ (Ά. Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοβ), Ναβάρο (72' Ρέντζας), Μονιάκης (46' Οουσού), Γιοβάνοβιτς (64' Σουλιώτης), Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος (46' Λαμπρόπουλος), Αβραάμ (76' Χοτζάλι), Βαρέλα (46' Ουρτάδο), Ναζλίδης (76' Μασούρας), Μαρουκάκης (72' Καπός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα