Φιλικό Αρης-ΑΕΚ την Τετάρτη

Gazzetta team
Φιλικό Αρης-ΑΕΚ την Τετάρτη

bet365

Ανακοινώθηκε το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες το οποίο θα γίνει την Τετάρτη στις 24 Αυγούστου. Στις 19:30 η σέντρα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Από την στιγμή που η Σούπερ Λίγκα δεν θ' αρχίσει και δεν προβλέπεται ν' αρχίσει ούτε την επόμενη εβδομάδα. Οπότε οι ομάδες δεν μπορούν να μείνουν ανενεργές και γι' αυτό ψάχνονται για φιλικά ματς. Ετσι την επόμενη Τετάρτη η ΑΕΚ θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Αρη.

Οπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλόνικης το φιλικό θα γίνει στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης δίχως να έχουν υπάρξει άλλες λεπτομέρειες (όσον αφορά τα εισιτήρια κυρίως).

Το φιλικό το ανακοίνωσε ο Αρης. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Α.Ε.Κ. Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (24/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 19:30. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα, όπως τα εισιτήρια και ο τρόπος διάθεσής τους στον κόσμο της ομάδας μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα