Μίλαν: Ξανά για το restart

Μίλαν: Ξανά για το restart

Μίλαν: Ξανά για το restart

bet365

Στη χρονιά που ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι λέει addio ύστερα από 30 χρόνια, η Μίλαν θα προσπαθήσει ξανά να κάνει restart.

Ο Καβαλιέρε έδωσε το okay για να προχωρήσει η πώληση των Rossoneri σε group Κινέζων επενδυτών και όπως φαίνεται αυτό το ιστορικό κλαμπ μέσα στους επόμενους μήνες θα περάσει σε νέα εποχή. Μια εποχή πάντως την οποία οι τιφόζι δεν φαντάζονται ακριβώς έτσι, αφού οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις κάθε άλλο παρά από το πάνω ράφι είναι. Μετά το φιάσκο με την απόλυση Μιχαΐλοβιτς και την πρόσληψη του Κριστιάν Μπρόκι, έγινε για τον πάγκο η πιο σωστή κίνηση από αυτές που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια, με τον Βιντσέντζο Μοντέλα να γίνεται ο νέος allenatore στο San Siro.

Υστερα από τρία σερί χρόνια εκτός Ευρώπης, για την Μίλαν είναι πλέον συνηθισμένο να ψάχνει μια επανεκκίνηση, όμως τα χρήματα που είναι διαθέσιμα είναι αντιστρόφως ανάλογα με τους παίκτες που θα αλλάξουν τη μοίρα και το μέλλον του κλαμπ. Ο Κάρλος Μπάκα τελικά έμεινε στο ρόστερ και δήλωσε ότι του αρέσει που θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Μοντέλα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάριο Μπαλοτέλι, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Φιλίπ Μεξές και Ζερεμί Μενέζ, που αποχώρησαν από το κλαμπ.

Στον Ιταλό τεχνικό αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και στην προσπάθεια για να το καταφέρει αυτό θα τους δώσουν λύσεις παίκτες όπως ο Τζανλούκα Λαπαντούλα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Πεσκάρα αντί 9 εκατ. ευρώ. Ο πρώτος σκόρερ της Serie B με 27 γκολ σε 40 ματς ήρθε μαζί με τον κεντρικό αμυντικό, Γκουστάβο Γκόμες από την Λανούς και τον μέσο, Χοσέ Σόσα, από την Μπεσίκτας. Οι Rossoneri συνεχίζουν να ελπίζουν στους νεαρούς Ιταλούς, όπως είναι ο Ματία Ντε Σίλιο, ο οποίος τελικά έμεινε, όπως και ο 17χρονος keeper, Τζίτζιο Ντοναρούμα και ο στόπερ, Αλέσιο Ρομανιόλι.

Η Μίλαν χάνει σε πρεστίζ συνεχώς τα τελευταία χρόνια και ψάχνει ξανά το restart, όμως με τα υλικά που έχει, ο Μοντέλα θα είναι θαυματοποιός αν καταφέρει κάτι τέτοιο, με την Ευρώπη πλέον θα θεωρείται ένας ρεαλιστικός στόχος. Ηδη η σεζόν δεν ξεκινά καλά με το αρνητικό ρεκόρ των 10.000 διαρκείας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα