Τζένοα: Νέο ξεκίνημα

Τζένοα: Νέο ξεκίνημα

Τζένοα: Νέο ξεκίνημα

bet365

Η εποχή του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έλαβε τέλος στην Τζένοα, η οποία ελπίζει να ανοίξει μια νέα με τον Ιβάν Τζούριτς.

Την προηγούμενη φορά -το 2010- που ο Γκασπερίνι έφυγε μετά από ια τετραετή θητεία, ο Ενρίκο Πρετσιόζι έχασε την μπάλα. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προχώρησε σε οκτώ αλλαγές προπονητή μέσα σε μόλια τρία χρόνια. Τώρα, μετά από μια τριετή θητεία, ο «Γκασπ» αποχώρησε ξανά και στη Γένοβα ελπίζουν ότι ο Ιβάν Τζούριτς θα αποδειχθεί ικανός να φέρει τη σταθερότητα.

Θετικά σε αυτή την επιλογή υπάρχουν. Αφενός ο 40χρονος τεχνικός έδειξε έργο στην Κροτόνε οδηγώντας τη για πρώτη φορά στη Serie A, αφετέρου ξέρει καλά το περιβάλλον αφού αγωνίστηκε για μια τετραετία (2006-10) στους Ροσομπλού. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να βγάλει άκρη με τον πρόεδρο, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα πλέον να ρίχνει πολύ χρήμα για μεταγραφές.

Η Τζένοα έχει ελάχιστες, αλλά μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές, αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, όπως για παράδειγμα οι αποχωρήσεις των Περότι-Ανσάλντι-Ταχτσίδη και οι αποκτήσεις των Οκάμπος-Χεντιλέτι-Βελόζο. Με τον στόχο, παραδοσιακά, να είναι η πρώτη 10άδα, θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς θα εξελιχθεί η σεζόν της.

 

SERIE A Τελευταία Νέα