Κάλιαρι: Ηρθε και θα μείνει

Κάλιαρι: Ηρθε και θα μείνει

Κάλιαρι: Ηρθε και θα μείνει

bet365

Η Κάλιαρι επέστρεψε στη Serie A και από τις μετγραφές της δείχνει ότι δεν σκοπεύει να το... συζητήσει για την παραμονή της.

Από το περσινό καλοκαίρι οι Σάρδοι είχαν δείξει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κολλήσουν στη Serie B αφού είχαν φτιάξει ένα ρόστερ που θα εξασφάλιζε την άνοδο. Αυτό το ρόστερ, τώρα, φρόντισαν ώστε να το ενισχύσουν με την κατάλληλη εμπειρία προκειμένου να παραμείνουν στα σαλόνια του calcio. Και η λογική λέει ότι θα το πετύχουν.

Η Κάλιαρι, η οποία δεν έχασε κανέναν από τους σημαντικούς παίκτες της, κατάφερε να αποκτήσει τους Μπρούνο Αλβες, Σιμόνε Παντοΐν, Μαουρίσιο Ισλα, Αρτούρ Ιονίτα και Μάρκο Μποριέλο, έχοντας πλέον στα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές με εμπειρία που δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Προπονητής παρέμεινε ο ίδιος (Μάσιμο Ραστέλι), η διοίκηση είναι από τις πιο οργανωμένες στην Ιταλία και χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα, το πλάνο για την κατασκευή νέου γηπέδου υπάρχει και στη Σαρδηνία μάλλον δικαιολογημένα πιστεύουν πως η φετινή σεζόν θα είναι αρκετά όμορφη. Αν όχι, θα πρόκειται για έκπληξη...

 

SERIE A Τελευταία Νέα