Υπογράφει στη Βέροια ο Παπαστεριανός

Υπογράφει στη Βέροια ο Παπαστεριανός

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφει στη Βέροια ο Παπαστεριανός

bet365

Παίκτης της Βέροιας πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Αν και στη Βέροια αναζητούν μία καλή περίπτωση για τη θέση του εξτρέμ, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο στα χαφ. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της «βασίλισσας του Βορρά».

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένει να πέσουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και να γίνει επίσημη η... μετακόμισή του στη Βέροια. Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο το πρωί του Σαββάτου (20/8), με τον 29χρονο μέσο να έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον εξτρέμ, ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι, τη στιγμή που υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές.

Το who is who

Ο Μανώλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1987 στη Χαλκιδική, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει ύψος 1,79μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ηρακλή και το 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον «Γηραιό», πήγε λίγο πιο δίπλα, καθώς πήρε μεταγραφή στον Άρη.

Έμεινε άλλα 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη για να παίξει για πρώτη φορά εκτός συνόρων, αφού το 2013 φόρεσε τη φανέλα της ρουμάνικης Τσιάινα. Επαναπατρίστησε το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό της Ξάνθης, απ' όπου έμεινε φέτος ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα