Ο Ίβιτς «βλέπει» παίκτες στα Πηγάδια

Gazzetta team
Ο Ίβιτς «βλέπει» παίκτες στα Πηγάδια

bet365

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει πρωτάθλημα, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς ζήτησε και ο ΠΑΟΚ έκλεισε φιλικό με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) στο γήπεδο των Πηγαδίων (με γενική είσοδο 8 ευρώ για τους φιλάθλους) σ ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει και θα δει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές, που είτε δεν αγωνίστηκαν, είτε δεν ταξίδεψαν στη Γεωργία για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Είναι μια ευκαιρία για τον 39χρονο τεχνικό να δει σε ποια κατάσταση είναι πολλοί από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής, ούτε σε επίσημα, αλλά ούτε και σε ανεπίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα