Ροζ η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ! (pic)

Ροζ η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ! (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ροζ η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Η ΑΕΚ πρωτοτυπεί και αποφάσισε η τρίτη της φανέλα την φετινή σεζόν να είναι ροζ, παραμένει στις τρεις η περσινή βασική, ενώ επανέρχεται η μαύρη με λεπτή κίτρινη ρίγα.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προέβη η ΑΕΚ όσον αφορά τις φανέλες που θα χρησιμοποιεί η ομάδα για την σεζόν 2016-17. Συγκεκριμένα η τρίτη φανέλα της Ένωσης για τη νέα σεζόν θα έχει χρώμα ροζ!

Όπως επιτάσσει ο νόμος του μάρκετινγκ η εταιρία που ντύνει την ΑΕΚ επιθυμεί πάντα η τρίτη εμφάνιση να είναι ξεχωριστή και να μην έχει σχέση με τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Όσον αφορά τις άλλες δύο φανέλες επανέρχεται η μαύρη η οποία θα έχει μια λεπτή κίτρινη φωσφοριζέ ρίγα, ενώ θα παραμείνει και η περσινή βασική κιτρινόμαυρη.

Να πούμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία ένδυσης της ΑΕΚ πρωτοτυπεί, αφού ροζ είχε βγάλει και για την μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς πριν δύο χρόνια, μια φανέλα πάντως που δεν είχε κάνει κλικ στους φίλους της αργεντίνικης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα