Ξανά στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ

Ξανά στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ

Νίκος Αθανασίου
Ξανά στην Αθήνα ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε ανοικτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Κροάτη σέντερ μπακ.

Ο Μάριο Κνεζ ταξίδεψε για ακόμη μία φορά στην Αθήνα γεγονός που καταδεικνύει την επιθυμία τόσο του «τριφυλλιού», όσο και του Σίλντενφελντ να βρεθεί σύντομα λύση για να επισπευσθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη Τρίτη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πρώτο ματς για τα playoffs του Champions League απέναντι στη Σάλτσμπουργκ με τον «Σίφο» να μην αγωνίζεται ούτε δευτερόλεπτο και να μένει στον πάγκο.

Ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ δεν δεν δείχνει να υπολογίζει τον έμπειρο στόπερ, έχοντας προφανώς αντιληφθεί πως ο τελευταίος μετράει μέρες στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δίχως όμως για την ώρα να έχει οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τους πρωταθλητές Κροατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα