Δάρας: «Αντίθετη με διακοπή η Σούπερ Λίγκα»

Gazzetta team
Δάρας: «Αντίθετη με διακοπή η Σούπερ Λίγκα»

bet365

Με δήλωσή του ο εκτελών χρέη προέδρου της Σούπερ Λίγκας Χρήστος Δάρας εξέφρασε την αντίθεση του Συνεταιρισμού στην διακοπή πρωταθλήματος.

Και η Σούπερ Λίγκα είναι αντίθετη στην διακοπή πρωταθλήματος που αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Συγκεκριμένα ο εκτελών χρέη προέδρου (από την στιγμή που ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε) Χρήστος Δάρας, με δήλωσή του που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, επισήμανε: «H Super League, εκφράζοντας την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της, δηλώνει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία ανατρέπει τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό και προκαλεί τεράστιες οικονομικές και αγωνιστικές ζημιές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το Πρωτάθλημα και η ίδια η ύπαρξη όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα