Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ελιουνούσι (vid)

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ελιουνούσι (vid)

Gazzetta team
Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ελιουνούσι (vid)

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ταρίκ Ελιουνούσι της Χόφενχαϊμ σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γερμανία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο μάτι τον Νορβηγό εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι είναι 28 ετών και αγωνίζεται από το 2013 στην Χόφενχαϊμ με την οποία μετράει 51 συμμετοχές και 4 γκολ. Πριν την Χόφενχαϊμ αγωνιζόταν στην Ρόζενμποργκ, ενώ μετράει και 37 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας.

Ο 28χρονος άσος έχει καταγωγή από το Μαρόκο και μετανάστευσε στη Νορβηγία σε ηλικία 12 ετών με την οικογένεια του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Φρέντρικσταντ για να ακολουθήσει για μια τριετία η Χέρενφεν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον χωρίς πάντως να το έχει μετουσιώσει σε επίσημη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα