Λάρισα: Το «αλογάκι» έτοιμο για νέες… σούζες!

Λάρισα: Το «αλογάκι» έτοιμο για νέες… σούζες!

Λάρισα: Το «αλογάκι» έτοιμο για νέες… σούζες!

bet365

Η μεγάλη επιστροφή, η προσδοκίες, αλλά και το… βάσανο της διχόνοιας για την ΑΕΛ που ψάχνει νέα μεγαλεία, εκεί που ανήκει, στην ελίτ.

Η ώρα μίας ακόμα επιστροφής, ήρθε. Η ΑΕΛ είναι εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια και στοχεύει στην καθιέρωση, για αρχή και σε νέες επιτυχίες στο - άμεσο αν είναι δυνατόν - μέλλον. Σιγουρα, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά και πότε ήταν. Οι δυσκολίες αρκετές και αντικειμενικές.

Μία ομάδα που καλείται να δείξει ότι δεν έχασε το DNA της και θα σταθεί στην κατηγορία… σαν να μην έφυγε ποτέ. Παίκτες υπάρχουν, προπονητής υπάρχει, θέληση υπάρχει, όμως δεν λείπουν και τα προβλήματα. Πέρα από τα… κλασικά που αντιμετωπίζει όποια ομάδα ανεβαίνει και τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει στο «τοπ» επίπεδο, η ΑΕΛ έχει να χειριστεί και την εσωτερική κόντρα που έχει ξεσπάσει για μία ακόμα φορά. Με τους οπαδούς, με την ερασιτεχνική, με τον Τύπο, με όλους… Μεγάλο «μικρόβιο» που όλες οι πλευρές πρέπει να καταπολεμήσουν για το καλό της ΑΕΛ, καθώς από αυτό, σε μεγάλο βαθμό θα κριθούν τα πάντα μέσα στην χρονιά.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Αν μπει στα πλέι οφ. Μπορεί ο κόσμος να έχει απαιτήσεις, γιατί αλλιώς έμαθε την ΑΕΛ, αλλά ακόμα είναι νωρίς και απαιτείται υπομονή. Αν όμως η… φανέλα, μαζί με την δουλειά που γίνεται και τον κόσμο των «βυσινί» κάνουν το θαύμα τους, τότε, ναι, η Λάρισα θα ανοίξει σαμπάνιες.

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Υποβιβασμός. Αντικειμενικά, είναι η μόνη περίπτωση που θα δικαιολογείται η απογοήτευση. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι μεγάλες, όμως όταν απέχεις για χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια, απαιτείται χρόνος προσαρμογής. Ειδικά, αν μιλάμε για ένα ρόστερ που το ταλέντο υπερτερεί της εμπειρίας.

ΗΡΘΑΝ: Τσίμο Ναβάρο, Φατιόν, Γκόλιας, Ντεγκρά, Ντέλετιτς, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης , Αβραάμ, Παπαδόπουλος, Φάρκας, Κόντορ, Ντόντο, Ποτουρίδης

ΕΦΥΓΑΝ: Νικολακάκης, Κομεσίδης, Μπανούσης , Μπόγιοβιτς, Ναγιάρ , Πάτο, Καμπλιώνης, Χάμος, Βέρτζος, Ζέρης, Γιαννιτσάνης, Κοντοχρήστος

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ντόντο. Η προ-τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ είναι και αυτή που προκαλεί τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Πριν από ένα χρόνο «σκότωνε» τον Παναθηναϊκό, με την φανέλα της Καμπάλα, σε μία από τις χειρότερες στιγμές των «πρασίνων» στην Ευρωπαϊκή τους ιστορία. Τώρα, στον κάμπο περιμένουν από τον ταλαντούχο επιθετικό να κάνει την διαφορά και να οδηγήσει και πάλι την ΑΕΛ σε μεγάλες στιγμές και επιτυχίες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Άγγελος Αναστασιάδης, ένα όνομα και μία - μεγάλη - ιστορία. Με τα καλά, αλλά και τα κακά του. Με την εμπειρία του, αλλά και τις παραξενιές του. Παλιά… καραβάνα, ξέρει τι κάνει, όμως μεγάλο αγκάθι, αποτελεί η σχέση του με τον κόσμο. Μεγάλη μερίδα των οπαδών από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της, με το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ να είναι η βασική αιτία. Μεγάλο ερωτηματικό, αν με την δουλειά του θα καταφέρει να τους κερδίσει και να φέρει, μαζί με τις επιτυχίες και την ομόνοια στον «οργανισμό» που ονομάζεται ΑΕΛ.

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA». Ένα πραγματικό στολίδι, ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στην Ελλάδα. Μεγάλο όπλο για την Λάρισα, τόσο οι εγκαταστάσεις, όσο και ο κόσμος που το γεμίζει και και δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα.

SITE OMAΔΑΣ: aelfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα