Ο Ολυμπιακός γερά για το deal με Μάρτινς! (vids)

Ο Ολυμπιακός γερά για το deal με Μάρτινς! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός γερά για το deal με Μάρτινς! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ισπανικές πηγές δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Μάρτινς και προσπαθεί για την άμεση αγορά του! Άμεσα τα νεότερα.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι θετικός για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάουλο Μπέντο. Με άλλα λόγια θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Το... θέμα είναι καθαρά στις αξιώσεις της Λεβάντε. Βέβαια για τον Ολυμπιακό - που επιδιώκει σε πρώτη φάση την αγορά του παίκτη - και τον Ράφαελ Μάρτινς βοηθάει ότι το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς εκπνέει το 2017 (σ.σ. κάποιες πηγές έκαναν λόγο για νέο συμβόλαιο). Στα 27 του ο Μάρτινς με θητεία σε Ισπανία και Πορτογαλία παίζει και εξτρέμ και κορυφή.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Σύμφωνα με ισπανικές πηγές ο Ολυμπιακός πιέζει για τα καλά για το deal και η υπόθεση μπορεί να πάρει άμεσα θετική τροπή. Σε πρώτη φάση πάντως η Λεβάντε δεν ήταν θετική στην ερυθρόλευκη προσφορά. Πέρυσι ο Μάρτινς ως δανεικός στην Μορεϊρένσε είχε 20 γκολ και 1 ασίστ σε 31 αγώνες. Η Λεβάντε φέρεται να ζητάει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα