Λουτσέσκου: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσει του στην Ιταλία αποκάλυψε πως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα.

Το όνομα του τεχνικού της Ξάνθης έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε διάφορα σενάρια ως υποψήφιος για διάφορους πάγκους, με τον Ρουμάνο τεχνικό τελικά να παραμένει στην ακριτική ομάδα.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Tuttomercatoweb αποκάλυψε πως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα. «Έχω μια συμφωνία με την Ξάνθη, θέλω να γράψω μια όμορφη σελίδα στην ιστορία της, αλλά αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ιταλικό πρωτάθλημα. «Όταν είσαι στη Serie A της Ιταλίας, είσαι στην κορυφή της Ευρώπης. Η Ιταλία είναι πανεπιστήμιο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στη νεοφώτιστη Κροτόνε η οποία ήταν μία από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον προπονητή της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα