Θετικός για συνεργασία με Μπέντο ο Μάρτινς

Θετικός για συνεργασία με Μπέντο ο Μάρτινς

Δημήτρης Τομαράς
Θετικός για συνεργασία με Μπέντο ο Μάρτινς

bet365

Ο Ράφαελ Μάρτινς ήταν μία ανάσα από την Κρουζέιρο μετά από εισήγηση Μπέντο αλλά δεν έκλεισε αλλά συνεχίζει να είναι θετικός σε συνεργασία με τον Πορτογάλο. Η Αρούκα και η Μπελενένσες.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που ανήκει στην Λεβάντε και ήταν δανεικός στην Μορεϊνένσε. Σχετικά πρόσφατα του είχε γίνει κρούση απο την Κρουζέιρο και είχε σχεδόν κλείσει, ωστόσο η Λεβάντε έβαλε stop στο deal.

Σύμφωνα με τα όσα έχει μεταφέρει ο ίδιος ο Ραφαέλ Μάρτινς σε Βραζιλιάνους και Πορτογάλους θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Πάουλο Μπέντο. Είναι ιδιαίτερα θετικός σε μία τέτοια προοπτική. Μετά την Κρουζέιρο πάντως τον παίκτη προσπάθησαν να κλείσουν η Αρούκα, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά και η Μπελενένσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα