Ήττα από Τρίκαλα και προβληματισμός για ΑΕΛ

Gazzetta team
Ήττα από Τρίκαλα και προβληματισμός για ΑΕΛ

bet365

Περισσότερη δουλειά έδειξε πως θέλει η ΑΕΛ με τους «βυσσινί» να χάνουν εντός έδρας από τα Τρίκαλα με 2-1 στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με το πρωτάθλημα να θέλει μια βδομάδα να αρχίσει, η εικόνα της Λάρισας στο τελευταίο της φιλικό δεν θα λέγαμε πως ήταν και η καλύτερη. Οι... βυσσινί ηττήθηκαν από τα Τρίκαλα με 2-1 και έδειξαν κενά στην άμυνα, ενώ και επιθετικά δεν ήταν και οι πλέον αποτελεσματικοί.

Οι φιλοξενούμενοι αφού πρώτα είδαν τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες χωρίς να μπορούν να σκοράρουν, άνοιξαν το σκορ στο 41' με τον Μίγκα που με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουσκουνά έκανε το 0-1. Η ομάδα το Αγγελου Αναστασιάδη ισοφάρισε στο 52' με πέναλτι του Λαμπρόπουλου, με τον Χασομέρη στο 79' να κάνει το 1-2 και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΛ: Καβουσάκης (46' Ντεγκρά), Ρέντζας (56' Ναβάρο), Μονιάκης, Φάρκας (58' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (59' Δαμιανάκης), Ουρτάδο (62' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Λαμπρόπουλος (71' Χοτζάλι), Ντέλετιτς, Βαρέλα (71' Κοντόρ), Μαρουκάκης (56' Ναζλίδης)

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος(68’ Σιδεράκης), Νικολακάκης(67’ Λαμπάκης), Νιάρος (55’ Β. Γκόλιας), Μουμίν, Βέρτζος(89′ Σαρακατσάνος), Ριζογιάννης, Μίγκας(69’ Ράσιτς), Στογιάνοβιτς(46’ Χασομέρης), Κουσκουνάς(46’ Γιαννιτσάνης), Σερζίνιο(63’ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκάρα(63’ Δουκάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα