Χωρίς Κουρμπέλη στην πρόβα τζενεράλε ο Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς Κουρμπέλη στην πρόβα τζενεράλε ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

O Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το φιλικό με τον Λεβαδειακό, με το Μάκη Χάβο να δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον Κουρμπέλη, μιας και τον θέλει πανέτοιμο στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Το Σάββατο (13/8, 18:30), ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του.

Οι Αρκάδες μετά το 3/3 στην Ολλανδία, αλλά και τη νίκη επί του Πανιωνίου στο «Κολοκοτρώνης», θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο της προετοιμασίας τους.

Ο Μάκης Χάβος κι οι παίκτες του δουλεύουν πάνω σε όλες τις ατέλειες ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη εβδομάδα.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Η αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς αποτελείται από τους:

Kosicky, Αθανασιάδης, Μακροστέργιος, Sefil, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Igor, Μπέρτος, Assen, Τσουκαλάς, Hamdani, Δημούτσος, Chavez, Τσιλιανίδης, Nico Fernandez, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Gondo.

Όσο για την 11άδα που λογικά θα δούμε, δεν αναμένονται αλλαγές βάσει των όσων έχει παρουσιάσει ο Χάβος μέχρι στιγμής.

Έτσι, ο Κοσίτσκι αναμένεται κάτω από τα δοκάρια, εκτός κι αν ο Ντοναρούμα φορέσει τα γάντια του βασικού. Οι Τριανταφυλλόπουλος και Σεφίλ θα αποτελέσουν δίδυμο για πρώτη φορά, από την αρχή ενός ματς, μιας κι ο Κουρμπέλης κάνει χαλάρωμα λόγω κούρασης, έτσι ώστε να είναι πανέτομος για το «Καραϊσκάκης».

Γιαννούλης και Μπέρτος θα είναι τα δύο μπακ κι οι Τσουκαλάς - Δημούτσος θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ. Ο Τσιλιανίδης θα είναι πίσω από τον Ιωαννίδης κι οι Μάσα - Καλτσάς θα είναι στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα