Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Πέτριτς

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Πέτριτς

Gazzetta team
Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Πέτριτς

bet365

Πόστο σε θέση προπονητή είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ο Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Μπορεί στα τέλη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου να άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα, όμως φαίνεται ο Μλάντεν Πέτριτς έχει αλλάξει την απόφασή του.

Όπως τόνισε σε εφημερίδα του Αμβούργου, προετοιμάζεται για την προπονητική και από τον Σεπτέμβριο θα συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα, καθώς άπαντες σέβονται τον χαρακτήρα, τις ικανότητες και τις γνώσεις του...

«Αυτό ήταν πάντα το σχέδιό μου, να γίνω προπονητής. Το Σεπτέμβριο θα πάρω το πρώτο δίπλωμα. Είναι σπουδαίο που ο Παναθηναϊκός μού πρόσφερε αμέσως δουλειά. Θα αποφασίσουμε γι’ αυτό το Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα