Ο Άρης ανακοίνωσε φιλικό με Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Άρης ανακοίνωσε φιλικό με Ολυμπιακό

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τις 13 Αυγούστου.
Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (13/08) στις 9 το πρωί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό διαφοροποιήθηκε και το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας του Άρη στο Καρπενήσι, το οποίο - ως γνωστόν - ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή (14/08).
Σύμφωνα με αυτό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα, στο Καρπενήσι και στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει. Για το Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στην Αθήνα και μετά θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές (την Κυριακή 14/08 και τη Δευτέρα και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου). Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα