Θα πάει για μέσο αν φύγει ο Αμπέντ

Θα πάει για μέσο αν φύγει ο Αμπέντ

Gazzetta team
Θα πάει για μέσο αν φύγει ο Αμπέντ

bet365

Την πιθανότητα απόκτησης μέσου εξετάζουν στον Παναθηναϊκό αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή και αποχωρήσει από την ομάδα ο Μεχντί Αμπέντ.

Η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έγινε με πολλές ελπίδες για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις από ότι στο ξεκίνημά του στους «πράσινους». Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του «τριφυλλιού» ο Μεχντί Αμπέντ δεν μπόρεσε να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του με συνέπεια να είναι στους παίκτες υπό παραχώρηση. Το θέμα όμως είναι πως πρόταση δεν έχει βρεθεί. Αν τελικά βρεθεί, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης και άλλου μέσου, με τον Μανώλη Σιώπη να είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζονται σοβαρά. Όλα όμως ξαναλέμε έχουν να κάνουν με το αν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αλγερινός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα