Τα... ευχαριστώ του Πογκμπά σε Γιουβέντους

Gazzetta team
Τα... ευχαριστώ του Πογκμπά σε Γιουβέντους

bet365

Με μήνυμά του στο twitter ο Πολ Πογκμπά ευχαρίστησε την Γιουβέντους και τους φίλους της.

Τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας ο παίκτης με την πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο. Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, με τον Γάλοο να ευχαριστεί την Γιουβέντους και τους φιλάθλους της με μήνυμα στο twitter αναφέροντας τα εξής...

«Καλημέρα σε όλους τους τιφόζι και όλη την Γιούβε. Είναι μια στιγμή λίγο λυπηρή γιατί πάω σε μια άλλη ομάδα, ολοκληρώνω μια ιστορία που ξεκίνησε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ωρίμασα πολύ και χρωστάω πολλά πράγματα στους τιφόζι της Γιουβέντους. Είναι ένα βιβλίο που κλείνει και ανοίγει ένα άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω την Γιουβέντους, όλους τους ανθρώπους της: Τους ποδοσφαιριστές, τους τιφόζι, το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση, όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Είστε πάντα στην καρδιά μου, ευχαριστώ ξανά, ευχαριστώ για όλα.

Η Γιουβέντους πάντα θα είναι ένα κομμάτι μου και πάντα θα μου λείπει. Σας αγαπάω και είμαι ευγνώμων στο κλαμπ, την ομάδα και ειδικά τους οπαδούς. Ελπίζω ότι μπορείτε να σεβαστείτε την απόφαση μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη φιλία είναι να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν.

Ευχαριστώ από καρδιάς στη Γιουβέντους και όλους τους τιφόζι. Θα έχω πάντα μαζί μου ένα κομμάτι σας και εσείς ένα δικό μου. Το να πεις αντίο δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα