Η απογοήτευση και τα νεύρα του Βίκτορ

Η απογοήτευση και τα νεύρα του Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Η απογοήτευση και τα νεύρα του Βίκτορ

bet365

Με μεγάλη... δόση απογοήτευσης και σαφώς νευριασμένος γυρίζει στην Ισπανία ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά απ' όσα βίωσε στον Ολυμπιακό. Δεν επρόκειτο να κάνει προπόνηση την Δευτέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε μόνο απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν πέτυχε στο έργο του. Στεναχωρήθηκε και για την εικόνα της ομάδας και των παικτών αλλά κυρίως για το ότι η 2η θητεία του στο Λιμάνι διήρκησε τόσο λίγο και τελείωσε έτσι άσχημα και... άδοξα. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να υπήρξε και διαφωνία ως προς το οικονομικό σκέλος για το... διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό είναι πως τον αναζήτησαν - δίχως αποτέλεσμα - αρκετοί Ισπανοί δημοσιογράφοι. Ο Βίκτορ Σάντσεθ αναμενόταν να επιστρέψει άμεσα στην Ιβηρική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα