Ελπίδες για Ριβιέρ και άρνηση από Μανσιέν και... Λεονάρντο

Ελπίδες για Ριβιέρ και άρνηση από Μανσιέν και... Λεονάρντο

Δημήτρης Τομαράς
Ελπίδες για Ριβιέρ και άρνηση από Μανσιέν και... Λεονάρντο

bet365

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο... κόλπο για Ριβιέρ αλλά εισέπραξε την άρνηση του Μανσιέν. Το... όχι του Λεονάρντο επίσπευσε τις εξελίξεις με Μπέντο.

Από την μία υπάρχει ο Ριβιέρ που συνεχίζει να ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για να προχωρήσει και να κλείσει η περίπτωσή του.

Από την άλλη είναι ο Μανσιέν. Ο αμυντικός της Φόρεστ μετέφερε στους ιθύνοντες των Πειραιωτών πως προτιμάει να μείνει στο Νησί. Σε προπονητικό επίπεδο ο Λεονάρντο τελικώς δεν έδωσε θετική απάντηση στον Ολυμπιακό.

Έτσι οι άνθρωποι των Πειραιωτών κινήθηκαν άμεσα για τον Μπέντο που ήταν μία εκ των επόμενων επιλογών. Και όπως διαβάσετε πρώτοι στο Gazzetta.gr τον έφεραν Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και την συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα