Με ανατροπή στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ

Gazzetta team
Με ανατροπή στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ προβλημάτισε, αλλά επικράτησε 2-1 των Τρικάλων στο εκτός έδρας φιλικό που έδωσε την Κυριακή... Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήραν τη νίκη οι «βυσσινί».

Ένα φιλικό βγαλμένο από την περσινή Football League έγινε στα Τρίκαλα την Κυριακή, όπου η ΑΕΛ επικράτησε στο τέλος με 2-1. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, παρουσίασε και πάλι αμυντικά προβλήματα και στο 38' βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μασούρα.

Στην επανάληψη, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές και τελικά κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση. Στο 89', ο Κάπο ισοφάρισε, ενώ στο 92' ο Βαρέλα με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα (Στέλιος Ψυμουλάκης): Παπαδόπουλος (66΄Γιδόπουλος), Νικολακάκης (52΄Λαμπάκης), Νιάρος (52΄Γκόλιας), Παπαπαναγιώτου (62΄Γκάσιτς), Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης (52΄Στογιάνοβιτς), Μίνγκας (52΄Δουκάκης), Μουμίν (52΄Σερτζίνιο), Κουσκουνάς (62΄Ράσιτς), Στεφάνοβιτς (62΄Χασομέρης), Μπαϊκαρά (52΄Ίλιτς).

ΑΕΛ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32' Καβουσάκης ), Μασούρας, Γκόλιας, Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος, Καρατάσιος, Ροβίθης, Χοντζάλι, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα