«Επαφές Ολυμπιακού με Πάουλο Μπέντο»

«Επαφές Ολυμπιακού με Πάουλο Μπέντο»

Gazzetta team
«Επαφές Ολυμπιακού με Πάουλο Μπέντο»

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι συζητήσεις με τον Πάουλο Μπέντο που απολύθηκε από την Κρουζέιρο.

Μπορεί η LiveSport να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Λεονάρντο είναι ήδη στην Αθήνα για να συζητήσεις την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, μετά από πρόταση του Εστέμπαν Καμπιάσο, όμως οι Πορτογάλοι φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της Record, η οποία αποκαλύπτει πως οι ερυθρόλευκοι» όχι απλά έχουν στην λίστα με τις επιλογές τους τον Πάουλο Μπέντο, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές μαζί του.

«Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πάουλο Μπέντο», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει: «Ψάχνοντας για τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος απολύθηκε αφού απέτυχε να προκριθεί στα Play Offs του Champions League, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στον Πάουλο Μπέντο.

Ο πρώην τεχνικός της Κρουζέιρο φαίνεται να είναι στην λίστα με τους υποψήφιους για την θέση του προπονητή στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Αρούκα για το

Europa League και ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους Έλληνες.

Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο και ο Γάλλος, Ρεμί Γκαρντέ είναι οι άλλοι υποψήφιοι, μετά την άρνηση του Μάρκο Σίλβα να επιστρέψει στο ιστορικό κλαμπ του Πειραιά, από το οποίο αποχώρησε ως πρωταθλητής μετά από διαφωνίες με τον πρόεδρο Μαρινάκη».

O 47χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και ένα χρόνο μετά προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έμεινε από το 2005 έως και το 2009, κερδίζοντας δύο Κύπελλα Πορτογαλίας και ισάριθμα SuperCup. Το 2010 ανέλαβε την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως τον Σεπτέμβριο του 2014 απολύθηκε μετά την ήττα από την Αλβανία με 1-0. Τον Μάιο που μας πέρασε, προσλήφθηκε από την Κρουζέιρο, αλλά πριν από λίγες εβδομάδες έλυσε την συνεργασία του με τους Βραζιλιάνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα