Τεστ με... άρωμα πλέι οφ στην Τρίπολη

Τεστ με... άρωμα πλέι οφ στην Τρίπολη

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 19:00, κάνοντας τα αποκαλυπτήριά του στο κόσμο της ομάδας.

Μετά το «χτίσιμο» στην Ολλανδία, ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ελλάδα. Οι Αρκάδες σήμερα (7/8, 19:00) αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της συνέχειας της προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει το 3/3 και θέλουν κόντρα στην ομάδα της Πλατείας, που στο περσινό πρωτάθλημα τους άφησε πίσω τους, να δείξουν ότι φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Βάσει των όσων είδαμε στο Όστερμπεργκ, ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τους

Κοσίτσκι ή Ντοναρούμε στο τέρμα, Γιαννούλη και Μπέρτο στα άκρα και Τριανταφυλλόπουλο - Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας. Δημούτσος και Χαμντανί ή Τσουκαλάς θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τους Καλτσά και Μάσα στα άκρα, ενώ ο Τσιλιανίδης θα είναι πίσω από τον Ιωαννίδη.

Ο Λουίς Φαρίνια θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες, μιας και ήδη τα έχει βρει με τους Αρκάδες και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Από την άλλη, στον Πανιώνιο υπάρχει αναβρασμός όσον αφορά στο θέμα του προπονητή. Παρά την προσπάθεια να μην οξυνθεί το κλίμα γύρω από το Μαρίνο Ουζουνίδη, εν τέλει μερίδα οπαδών πήγε στη Φυλή και τα... έχωσε στον τεχνικός της ομάδας, ζητώντας του να φύγει. Στο εν λόγω φιλικό πάντως αναμένεται να είναι στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα