Παρουσίασε μεταγραφές και εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης (pics)

Παρουσίασε μεταγραφές και εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης (pics)

Παρουσίασε μεταγραφές και εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης (pics)

Σε ρυθμούς... Αστέρα κινήθηκε χθες η Τρίπολη, μιας κι οι Αρκάδες παρουσίασαν τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις τους αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα.

H ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης:

«Από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι έκλεισαν και η μπουτίκ της ομάδας μας έγινε το επίκεντρο της πόλης. Ο ζογκλέρ της μπάλας Αλέξανδρος έδωσε ρυθμό, μικροί και μεγάλοι μπήκαν αμέσως στο κλίμα, οι διαγωνισμοί κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και η αναμονή για την άφιξη των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη.

Λίγο πριν από τις 21:00 ολόκληρη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ έφτασε στο Star Store και οι ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να υπογράφουν αυτόγραφα. 

Πριν από τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων στην κεντρική βιτρίνα του Star Store, ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Μποροβήλος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν: "Όσο ο κύριος Μπάκος και ο κύριος Καϋμενάκης είναι καλά στην υγεία τους, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μεγαλώνει και θα πετυχαίνει σπουδαία πράγματα. Καλωσορίζω τους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, ωστόσο δεν υπάρχει εφησυχασμός και συνεχίζεται ενδυνάμωση της ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, το λευκό πανί που κάλυπτε την βιτρίνα έπεσε και το κίτρινο και το ροζ έγιναν τα κυρίαρχα χρώματα της βραδιάς!

Πριν από το φινάλε της βραδιάς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο και 

Καλή 10η συνεχόμενη σεζόν στη Super League να έχουμε!»

Best of internet