Πάτησε Βέροια ο Ολιβέρα, την Κυριακή ο Βίτι

Πάτησε Βέροια ο Ολιβέρα, την Κυριακή ο Βίτι

Νίκος Τσιώκος
Πάτησε Βέροια ο Ολιβέρα, την Κυριακή ο Βίτι

bet365

Στη Βέροια βρίσκεται ο Πάμπλο Ολιβέρα, ενώ την Κυριακή (7/8) αναμένεται και η άφιξη του Πάμπλο Βίτι. Αμφότεροι θα υπογράψουν μονοετές. Φιλικό το Σάββατο (6/8 19:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ώρα αφίξεων στη Βέροια, καθώς ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Πάμπλο Ολιβέρα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στη «βασίλισσα του Βορρά», και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Το ίδιο θα πράξει και ο Πάμπλο Βίτι, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Βέροια και η άφιξή του αναμένεται την Κυριακή (7/8) για να αποτελέσει ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Προτελευταίο φιλικό με Ξάνθη

Από εκεί και πέρα, για το Σάββατο (6/8) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την στα Πηγάδια. Η σέντρα έχει οριστεί στις 19:00 και αυτό θα είναι το προτελευταίο... τεστ της ομάδας της Ημαθίας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα ακολουθήσει η... πρόβα τζενεράλε με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στις 13 Αυγούστου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει άπαντες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους ακρίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα