Ραντεβού σε λίγη ώρα Ολυμπιακού-Ουζουνίδη

Ραντεβού σε λίγη ώρα Ολυμπιακού-Ουζουνίδη

Ραντεβού σε λίγη ώρα Ολυμπιακού-Ουζουνίδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός θα έχει συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να κλείσει η θέση του προπονητή. Στο τεχνικό τιμ και ο Ιμπαγάσα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν από την πρώτη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr την Πέμπτη συνεργάτες του Εβρίτη τεχνικού μιλώντας στην προπόνηση του Πανιωνίου αναφέρθηκαν στις επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Την Παρασκευή πλέον, το θέμα έχει προχωρήσει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr σε λίγη ώρα υπάρχει ραντεβού των Πειραιωτών με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να τελειώσει το θέμα και να αναλάβει άμεσα τις τύχες της ομάδας. 

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο επίπεδο και φαίνεται πως δύσκολα θα χαλάσει κάτι αφού στις συζητήσεις έχει γίνει ήδη κουβέντα για τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στο πλευρό του με τον Άριελ Ιμπαγάσα να προορίζεται για μια θέση στο τεχνικό επιτελείο.  

Best of internet