Η «μάχη», το ντέρμπι και το… ζευγάρι!

Η «μάχη», το ντέρμπι και το… ζευγάρι!

Νίκος Αθανασίου
Η «μάχη», το ντέρμπι και το… ζευγάρι!

bet365

Το gazzetta.gr επέστρεψε στην Αθήνα με την αποστολή του Παναθηναϊκού και σας βάζει στην πτήση του «τριφυλλιού».

Παρά την καθυστέρηση στην αναχώρηση και την άφιξη στην Αθήνα λίγο μετά τις 6 το πρωί, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση δεν έλειπαν από τα πρόσωπα όλοι εκείνων που απάρτιζαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Στοκχόλμη, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης το ‘’τριφύλλι’’ νίκησε 2-0 την ΑΪΚ και πέρασε στα πλέι-οφ του Europa League. To gazzetta.gr πέταξε μαζί με τους «πράσινους» και σας βάζει μέσα στην πτήση με χορταστικά παρασκήνια!

*Ένα από τα πολλά παρεάκια επιδόθηκε σε «μάχη» μέχρι εσχάτων σε ποδοσφαιρικό κουίζ! Βιγιαφάνιες, Νάνο και Ρέις έπαιζαν για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι γνώσεων στο τάμπλετ και όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Αργεντινός «ο Νάνο κερδίζει σχεδόν πάντα».

*Λέτο και Λεντέσμα ήταν αχώριστοι καθόλη την διάρκεια της αναμονής που έφτασε τις τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της σουηδικής πρωτεύουσας. Ο παλιός και ο νέος της αργεντίνικης παροικίας έχουν «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή και κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου.

*Ο Ζέκα ήταν, είναι και θα είναι μεγάλος ατακαδόρος. Ο Πορτογάλος αρχηγός αφού έδειχνε τα σημάδια από τις κλωτσιές των Σουηδών τα είχε με τον εαυτό του για τις αρκετές λάθος πάσες στο πρώτο μέρος. «Ήμουν κακός, πολλά λάθη, το ξέρω» έλεγε σε όσους του έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνισή του.

*Black power! Ιμπάρμπο, Μπουμάλ και Γουακάσο έφτιαξαν το δικό τους παρεάκι, με τον Κολομβιανό να είναι ιδιαίτερα κεφάτος και να κερνάει τους συμπαίκτες του, μετά το… κέρασμα που έκανε στο «Τele2Arena» και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.

*Ο Νίκλας Χουλτ ήταν ο… τυχερός της αποστολής, καθώς ήταν συνέχεια μαζί με την σύζυγό του που ήταν στην πατρίδα τους για να δει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και έπειτα να επιστρέψουν μαζί στην Αθήνα.

*Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ώρα δεν περνάει με τίποτα και από την στιγμή που υπήρχε παιχνίδι στην τηλεόραση, οι «πράσινοι» φρόντισαν να συνδέσουν μία από αυτές που ήταν στο… off και να παρακολουθήσουν το «ντέρμπι» Μπεργκ-Ιμπάρμπο! Το παιχνίδι, δηλαδή, ανάμεσα στην Κολομβία και την Σουηδία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ιβάνοφ, Μπεργκ, Κουτρουμπής, Λουντ, Χουλτ είδαν την αναμέτρηση και σχολίαζαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

*Μιάμιση ώρα καθυστέρηση και άλλες τρεις ώρες η πτήση φτάσαμε ξημερώματα Παρασκευής και όπως είναι λογικό άπαντες… ξεράθηκαν μέσα στο αεροπλάνο. Το τσάρτερ είχε τον απαιτούμενο χώρο για «άπλες» και ο ύπνος ήταν φυσικό επακόλουθο.

*Ο Δημήτρης Σαραβάκος κατά την διάρκεια της αναμονής ήθελε να μάθει για τους πιθανούς αντιπάλους και όταν αναφέρθηκε η Γκέτεμποργκ έλαμψε το πρόσωπό του. «Λέτε να ξαναπαίξουμε εκεί»; Αυτό το σχόλιο του, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω όταν έκανε όργια κόντρα στους Σουηδούς!

* Παρά την κούραση από το παιχνίδι και το πολύωρο ταξίδι, υπήρχαν κάποιοι που δεν κοιμήθηκαν ούτε λεπτό στην επιστροφή. Ο λόγος για τον Στιλ, τον Ζέκα και τον Ρέις, αλλά και τον βοηθό του Αντρέα Στραματσόνι, Ομάρ Ντανέζι, ο οποίος ανέλυε φάση φάση το βίντεο του παιχνιδιού με την ΑΙΚ.

*Με ένα παπούτσι έφυγε ο Στιλ από την Σουηδία, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε και περπατούσε με την κάλτσα μέχρι και την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα.

*Μετά την πρόκριση, η ώρα της ξεκούρασης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τους έδωσε διήμερο ρεπό.

*Η καθυστερημένη άφιξη της πτήσης από την Στοκχόλμη, είχε ως αποτέλεσμα οι Ιταλοί του τεχνικού επιτελείου να χάσουν την πτήση που είχαν κλείσει για την γειτονική χώρα, προκειμένου να περάσουν εκεί το διήμερο.

*Η αποστολή στη Στοκχόλμη είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας «Τζαμουράνης Δομικά Υλικά»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα