Η απάντηση Γιώργου Σαββίδη στον Λαμπριάκο (pic&vid)

Gazzetta team
Η απάντηση Γιώργου Σαββίδη στον Λαμπριάκο (pic&vid)

bet365

Την δική του απάντηση στο πικάρισμα του Σταύρου Λαμπριάκου στον Στέφανο Αθανασιάδη έδωσε ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το τελευταίο παιχνίδι του πρώην επιθετικού των «κιτρίνων» ήταν στο Σουφλί.

Δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του Σταύρου Λαμπριάκου που αφορούσες τον Στέφανο Αθανασιάδη ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης. Ο πρώην επιθετικός του Άρη θέλησε να... πικάρει τον αρχηγό του «δικεφάλου» ανεβάζοντας φωτογραφία με ζωγραφισμένο ρολόι εκεί που έχει τατουάζ ο Κλάους και βάζοντας την ώρα που ο Άγιαξ έκανε το 1-2.

Ο Γιώργος Σαββίδης όπως αναφέραμε δεν το άφησε ασχολίαστο και έδωσε την δική του καυστική απάντηση μέσω του λογαριασμού που έχει στο instagram. Συγκεκριμένα πόσταρε το βίντεο από το εξαιρετικό γκολ του Αθανασιάδη στο 4-1 επί του Άρη γράφοντας τα εξής: «Βάλε το ξυπνητήρι απόψε και κοίτα τον εφιάλτη ξανά! Κι όταν ξυπνήσεις φοβισμένος, θα θυμάσαι ότι παίξαμε εναντίον του Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ και το δικό του τελευταίο παιχνίδι ήταν κόντρα στον Έβρο Σουφλίου. Καληνύχτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα