Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις (και) για Βίκτορ!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις (και) για Βίκτορ!

Δημήτρης Τομαράς
Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις (και) για Βίκτορ!

bet365

Ο ιστορικός ερυθρόλευκος αποκλεισμός φέρνει εξελίξεις μετά το... καμπανάκι Μαρινάκη. Προς αποχώρηση και ο Βίκτορ. Ήδη διαρρέονται ονόματα τεχνικών, όπως του Ουζουνίδη.

Εξελίξεις προ των... πυλών στο Λιμάνι, όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί. Έρχονται και αποχωρήσεις αλλά και νεότερα και για το θέμα του προπονητή. Για έναν αποκλεισμό που πρωτίστως η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. στον μεγαλύτερο βαθμό) πρόκειται να φανεί άμεσα σε τι βαθμό θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την ομάδα. Αλλαγές που εκτός απροόπτου θα... αγγίξουν και τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος επίσης έχει τις ευθύνες του.

Και το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή είναι να αντικατασταθεί. Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Μίτσελ και Ουζουνίδη (σ.σ. που φαινόταν να αρέσει από πέρυσι) και ακόμα και του Λεμονή. Και αλλαγές που μπορεί να έχουν να κάνουν ακόμα και με στελέχη της ομάδας και την δομή της ΠΑΕ, διότι φυσικά εκεί υπάρχουν οι πολύ βασικές ευθύνες. Σχετικά με τους παίκτες το πιο μεγάλο βάρος πέφτει σε όσους αγωνίστηκαν στο Ισραήλ.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ή ανεπίσημη ερυθρόλευκη αντίδραση. Για αυτήν την πολύ μεγάλη αγωνιστική και οικονομική... ζημιά αλλά και για την επόμενη... ημέρα στους πρωταθλητές.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα