Ραντεβού ανανέωσης με Μπεργκ στη Σουηδία

Ραντεβού ανανέωσης με Μπεργκ στη Σουηδία

Gazzetta team
Ραντεβού ανανέωσης με Μπεργκ στη Σουηδία

bet365

Συζητήσεις με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ θα έχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Στοκχόλμη προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου του Σουηδού.

Μπορεί το βάρος στον Παναθηναϊκό να έχει πέσει στον επαναληπτικό με την ΑΪΚ, με την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο στο «τριφύλλι» ένα σημαντικό κομμάτι είναι και η παραμονή του Μάρκους Μπεργκ. Οι... πράσινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να μείνει ο επιθετικός τους και γιαυτό θα συνδυάσουν την παραμονή τους στην Σουήδια με συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Goal». Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προτείνει επισήμως (έχει ενημερώσει ουσιαστικά την πλευρά του παίκτη) συμβόλαιο το οποίο θα λήγει το 2019 και απολαβές που θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ και θα προβλέπονται και μπόνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα