O Παναθηναϊκός πρέπει να σεβαστεί αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοβηθεί!

O Παναθηναϊκός πρέπει να σεβαστεί αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοβηθεί!

O Παναθηναϊκός πρέπει να σεβαστεί αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοβηθεί!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη ρεβάνς με την ΑΙΚ και την νοοτροπία, που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός....

Θα ήθελα να γράψω αναλυτικά σήμερα, ότι τα αποτελέσματα τα χθεσινά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ευνόησαν τον Παναθηναϊκό, αφού από τα φαβορί μόνο η Μπάτε Μπορίσοφ αποκλείστηκε και έρχεται σαν ισχυρή στο Europa League πάνω από τον Παναθηναϊκό, που θα πέσει από τους ισχυρούς στους αδύνατους στην επόμενη κλήρωση μόνο αν γίνουν άλλες τρεις εκπλήξεις σήμερα και αποκλεισμοί ισχυρών ομάδων από το Τσάμπιονς λιγκ. Aν γράψω αναλυτικά για αυτά τα αποτελέσματα θα είναι σαν να υποτιμάω την ρεβάνς του αγώνα με την ΑΙΚ. Και από την στιγμή, που έχω την απαίτηση από την ομάδα να πάει σοβαρά στη ρεβάνς δεν μπορεί εγώ από σήμερα να γράφω για την κλήρωση της Παρασκευής. Αφήστε που δεν πιστεύω, ότι ο Παναθηναϊκός έχει περάσει. Πιστεύω ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά μέχρι εκεί. Για να προκριθεί η ομάδα θα πρέπει να σεβαστεί και να μην φοβηθεί τον αντίπαλο. Σεβασμός ναι γα οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη. Όταν σέβεσαι τον αντίπαλο αν είσαι καλύτερος σαν ομάδα συνήθως προκρίνεσαι. Όταν φοβάσαι τον αντίπαλο αν είσαι καλύτερος μπορείς να την πατήσεις και αν είσαι χειρότερος μπορείς να διασυρθείς.

Ο Παναθηναϊκός που από σήμερα θα είναι στην Σουηδία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ΑΙΚ με σεβασμό. Μόνο και μόνο που η ΑΙΚ δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτό το ματς την καθιστά επικίνδυνη αν δεν την σεβαστείς και παίξεις με αλαζονεία. Αν αποκλειστεί θα έχει αποκλειστεί από τον καλύτερο Παναθηναϊκό. Αν προκριθεί, όμως, θα έχει κάνει μία μεγάλη έκπληξη , αφού μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Αρα μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ΑΙΚ από αυτό το ματς για αυτό και είναι επικίνδυνη.

Μέχρι εδώ όμως, διότι αν ο Παναθηναϊκός την υπερτιμήσει και μπει φοβισμένος στο παιχνίδι μπορεί να την πατήσει με συνοπτικές διαδικασίες. Ο φόβος ποτέ δεν φέρνει καλό αποτέλεσμα. Αν ο άλλος καταλάβει ότι τον φοβάσαι σε «τελειώνει». Δεν λέω να πάει πάνω στο πλαστικό χορτάρι του γηπέδου της Χάμαρμπι ο Παναθηναϊκός και να παίξει φουλ επίθεση με τον κίνδυνο να φάει το γκολ σε μία αντεπίθεση. Λέω να μπει με προσοχή στην άμυνα η ομάδα, αλλά να προσπαθήσει να απειλήσει από την αρχή του αγώνα τον αντίπαλο. Με οργανωμένες επιθέσεις, που θα έχουν μικρό ρίσκο και με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

*Μαθαίνω, ότι ο Χουλτ έχει ακόμα ενοχλήσεις αλλά πάει στην Σουηδία. Από την στιγμή, που δεν είναι 100% έτοιμος καλύτερα να μην παίξει. Στο ματς αυτό , όσοι παίξουν πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση και να είναι 200% έτοιμοι.

*Ο ορισμός του Σαραιδάρη του κολλητού του Βασάρα από την Σούπερ Λίγκα σαν αρχιδιαιτητή δείχνει, ότι τίποτα δεν…….αλλάζει και φέτος, παρά τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες. Εκτός και αν ο Σαραιδάρης …..ξεχάσει το παρελθόν του. Δύσκολο…..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.