Εκνευρισμός Παπαδόπουλου για Μοντέιρο

Εκνευρισμός Παπαδόπουλου για Μοντέιρο

Gazzetta team
Εκνευρισμός Παπαδόπουλου για Μοντέιρο

bet365

Τον εκνευρισμό για την υπόθεση του Μοντέιρο και την τροπή που έχει αυτή πάρει, εξέφρασε ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής στο περιθώριο της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την Κόνιασπορ τόνισε: «Ναι δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα θέματα. Νομίζω ότι είναι ένα ακόμα θέμα, που είναι πολύ σοβαρό γιατί αν ισχύει αυτό που μου λέτε, να μην έχουμε δηλαδή δικαίωμα και της μίας μεταγραφής που δικαιούμαστε, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο και εγώ πρέπει να κάνω υπομονή, να δουλεύω παρά τα θέματα που προκύπτουν, γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα άλλο».

Επίσης για το παιχνίδι τόνισε: «Πάλι ξεκινήσαμε νωθρά θα έλεγα, αντιμετωπίσαμε πάλι ένα πρόβλημα στο πρέσινγκ, στη διάρκεια όμως το ξεπεράσαμε και στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Βγάλαμε ωραία στοιχεία και στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα η οποία έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ. Να έχουμε καλή επιστροφή, το θετικό ήταν ότι είχαμε λίγους τραυματισμούς για να βγάλουν όλοι οι παίκτες όλο το στάδιο. Γυρίζουμε στην Ελλάδα να συνεχίσουμε την δουλειά, παίζοντας δύο ακόμη φιλικά για να μπούμε στο πρωτάθλημα».

Τέλος για το αν θα στηριχτεί στον βασικό κορμό της περσινής ομάδας κατέληξε: «Νομίζω ότι φαίνεται. Το έχω ξαναπεί, ότι οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρες και η ομάδα θα βασιστεί στον περσινό κορμό σε συνδυασμό με κάποιους που μπορούν να προσφέρουν και με νεαρά παιδιά που δεν πρέπει να τα κάψουμε. Περιμένουμε βέβαια και δύο – τρεις προσθήκες για να έχουμε βάθος σαν ομάδα και περισσότερες επιλογές κυρίως μεσοεπιθετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα