Μπέρδεμα με Μαζουακού και Ενροτό!

Μπέρδεμα με Μαζουακού και Ενροτό!

Μπέρδεμα με Μαζουακού και Ενροτό!

bet365

Ο Ρόζέρ Ενρότο ισχυρίστηκε πως η Ρόμα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Αρτούρ Μαζουακού, ωστόσο ο Βέλγος ατζέντης δεν εκπροσωπεί πλέον τον Γάλλο μπακ.

Ο Ενροτό μιλώντας στην ιστοσελίδα «laroma24.it» δήλωσε πως η Ρόμα εξακολουθεί να έχει στη λίστα της τον Αρτούρ Μαζουακού, ωστόσο επεσήμανε πως ίσως είναι αργά αφού και άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις εγείρουν απορίες και ερωτηματικά αφού την συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά ο Έλληνας agent Πάνος Γαλαριώτης, ο οποίος εκπροσωπεί εδώ και λίγους μήνες τον Μαζουακού.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον 22χρονο αριστερό μπακ υφίσταται, ωστόσο ο Ενροτό δεν έχει ρόλο στις όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα