Ανανέωσε και ο Καντιμοίρης με Βέροια

Ανανέωσε και ο Καντιμοίρης με Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε και ο Καντιμοίρης με Βέροια

bet365

Ο Γιώργος Καντιμοίρης έγινε ο δεύτερος, μετά τον Πέδρο Άρτσε, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βέροια, κάτι που είναι και επίσημο από τη Δευτέρα (1/8).

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Καντιμοίρης θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τη Βέροια, κάτι που είναι και επίσημο από την Παρασκευή (2/8). Ο παίκτης λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας από την αρχή και ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι, ο 33χρονος τερματοφύλακας θα μείνει για έβδομη χρονιά στη «βασίλισσα του Βορρά», όπου δείχνει να έχει βρει το... δεύτερο σπίτι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Καντιμοίρη για έναν ακόμη χρόνο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τα γκολποστ της "Βασίλισσας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα