Ιβάν και ξένοι πήραν «γεύση Τούμπας» (pics)

Ιβάν και ξένοι πήραν «γεύση Τούμπας» (pics)

Ιβάν και ξένοι πήραν «γεύση Τούμπας» (pics)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ έπεσαν πάνω στο… κύμα των ΠΑΟΚτσήδων, που περίμεναν στις ουρές της Τούμπας για ένα εισιτήριο του αγώνα με τον Άγιαξ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ «εξαφάνισαν» μέσα σε λιγότερο από έξι ώρες όλα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ, κάνοντας τον Ιβάν Σαββίδη χαρούμενο και τους ξένους της ομάδας να μην πιστεύουν αυτό που αντίκρυσαν ντάλα μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Αρχικά έδειξε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που αντίκρυσε, πέρασε για λίγο εντός των γραφείων, αλλά πολύ σύντομα βγήκε για να ζήσει από κοντά την τρέλα των φίλων της ομάδας για ένα μαγικό χαρτάκι της αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» δεν έκρυψε την χαρά του βλέποντας το πάθος του κόσμου, βγήκε ουκ ολίγες Selfie φωτογραφίες, αλλά άκουσε και κάποια παράπονα από ορισμένους φιλάθλους, που περίμεναν για περισσότερες από τρεις ώρες στις ουρές προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη προς τους στενούς συνεργάτες του είναι να λειτουργήσουν στην εντέλεια τα μέτρα ασφαλείας, που έχει σχεδιάσει να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά να υπάρξει και η καλύτερη εξυπηρέτηση της διοίκησης του Αγιαξ ανταποδίδοντας την φιλοξενία, που έτυχε ο ίδιος και οι παράγοντες του «Δικεφάλου» στο πρώτο ματς πριν από μια εβδομάδα στην «Amsterdam Arena».

Μετά την συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ και τη Μαρία Γκοντσάροβα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ενώ η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, πλην του αγώνα της Τετάρτης, σχετίζεται και με πολλά άλλα θέματα της ομάδας.

Δεν το πίστευαν οι ξένοι του ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι περισσότεροι ξένοι του «Δικεφάλου» βρέθηκαν στα γραφεία της Τούμπας για να διευθετήσουν διαδικαστικά θέματα και έπεσαν πάνω στις ουρές των φίλων του ΠΑΟΚ μπροστά στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Κι αν για τους Τζάλμα Κάμπος, Λέο Μάτος και Εβγκεν Σάχοφ, οι εικόνες δεν ήταν και τόσο πρωτόγνωρες, αφού συμμετείχαν στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση, για τους υπόλοιπους (Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Μπρκιτς, Κρέσπο) ήταν μάλλον κάτι που δεν το περίμεναν, καθώς ο κόσμος το μεσημέρι της Δευτέρας ξεπερνούσε όσους ήταν στο φιλικό με τον Απόλλων Λεμεσού.

Φωτογράφηση στην Τούμπα

Οι «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχαν στην επίσημη φωτογράφηση της σεζόν 2016-’17 , που πραγματοποιήθηκε με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα για τις ανάγκες της ομάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα