Παπαθανασάκης: «Δεν ήξερα την Ελλάδα, θα διορθώσω τα λάθη μου»!

Παπαθανασάκης: «Δεν ήξερα την Ελλάδα, θα διορθώσω τα λάθη μου»!

Δημήτρης Τομαράς
Παπαθανασάκης: «Δεν ήξερα την Ελλάδα, θα διορθώσω τα λάθη μου»!

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης σπάει την σιωπή του στο Gazzetta.gr και μιλάει για την κατάσταση στον Ηρακλή, τις επιθέσεις που δέχεται και το πλάνο του.

Ήταν λίγο πριν τις 17.00 όταν ο κ. Παπαθανασάκης εξήλθε από την αίθουσα του Δ.Σ. της Super League. Ο ομογενής επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας του Ηρακλή το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των οπαδών του Ηρακλή που τον κατηγορούν για την οικονομική διαχείριση της ομάδας και την επόμενή της... ημέρα. Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta.gr επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις.

«Το τελευταίο διάστημα με όλα όσα γίνονται αποφεύγω να μιλάω. Δεν θέλω να μιλάω αλήθεια. Και δεν σου κρύβω πως έχω να μιλήσω πολύ καιρό στον Τύπο. Θέλω να μιλάω με πράξεις. Με έργα. Παίρνουν ένα θέμα και το διογκώνουν. Κάτι μικρό το κάνουν πολύ μεγάλο. Ο κόσμος δεν ξέρει. Εφόσον δεν μιλάω και εγώ δεν έχει εικόνα. Και τα πιστεύει όλα αυτά. Η αλήθεια είναι πως είμαι εδώ, συνεχίζω να είμαι εδώ για τον Ηρακλή και για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Προσπαθώ και παλεύω για το καλύτερο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε και την αυτοκριτική του: «Δεν ήξερα την Ελλάδα, θα διορθώσω τα λάθη μου! Ναι έχω κάνει λάθη στον Ηρακλή. Δεν κρύβομαι. Όλα τα κακώς κείμενα θα τα φτιάξω».

Για τα οικονομικά μεγέθη της ΠΑΕ και τα προβλήματά της μας μετέφερε: «Ξέρουμε ακριβώς το πρόγραμμά μας. Τώρα πλέον ξέρουμε τα νούμερα και το ισχύει ακριβώς. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πάντα και θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε τα πάντα».

Ερωτηθείς για τον κ. Καγιούλη σχολίασε πως «ο κ. Καγιούλης είναι μαζί μου στην ομάδα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και ξέρει από ποδόσφαιρο και έχει έρθει και αυτός για να με βοηθήσει στις δυσκολίες που περνάμε στην ομάδα. Έχουμε τραβήξει πολλά αλλά δεν τα παρατάμε».

Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό υπογράμμισε: «Κοιτάμε να φέρουμε και να υπογράψουμε και άλλους παίκτες που θέλει ο προπονητής. Ονόματα δεν μπορώ να σας πω ακόμα αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με τις... επιθέσεις του κόσμου και την επόμενη ημέρα της ομάδας επισήμανε: «Κοιτάξτε δεν είμαι εγώ ο important (σ.σ. ο σημαντικός). Είναι η ομάδα. Ο Ηρακλής είναι πάνω απ' όλα. Εγώ είχα κάποιες υποχρεώσεις έξω αλλά δεν φεύγω εάν δεν λύσω όλα τα προβλήματα της ομάδας. Ελπίζουμε ο κόσμος να δει αυτήν την προσπάθεια και να έρθει ξανά πίσω και να... αγκαλιάσει τον σύλλογο. Όσο για μένα εάν θέλει κάποιος να έρθει να επενδύσει στην ομάδα ή και να την πάρει εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνω ξανά fan (σ.σ. φίλαθλος). Το λέω με την έννοια πως δεν είμαι εγώ ο σημαντικός. Ο Ηρακλής είναι και πως θα τον φτιάξουμε για τη νέα χρονιά. Όσα πρέπει θα τα κάνουμε. Για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα