Στράτος: «Σημαντική ημέρα για το ποδόσφαιρό μας»! (gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Στράτος: «Σημαντική ημέρα για το ποδόσφαιρό μας»! (gTV)

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, μίλησε μετά το τέλος του Δ.Σ. για την επιλογή Σαραϊδάρη, το ισπανικό μοντέλο αλλά και την απούσα από την συνεδρίαση Nova.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυρίου Στράτου:

Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική και χαρούμενη μέρα για το ποδόσφαιρό μας. Γιατί ερχόμαστε πιο κοντά στα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου και επιβεβαιώνουμε την πρόθεσή μας και την αποφασιστικότητά μας να βαδίσουμε στα δικά τους χνάρια. Η υλοποίηση του ισπανικού μοντέλου είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα καταγραφεί ως ένα σημείο - καμπή στην ιστορία όχι μόνο του επαγγελματικού αλλά συνολικά του ποδοσφαίρου μας. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω θερμότατα τον Γ.Γ. της UEFA, τον αγαπητό Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον υπεύθυνο διαιτησίας της UEFA, τον κ. Πιερλουίτζι Κολίνα, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ για την συμβολή τους και την συμμετοχή τους στην κατάκτηση αυτή.

Περισσότερο όμως απ' όλους θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της Λίγκας διότι με την στάση τους σήμερα, στάση συγκροτημένη, υπεύθυνη, ήρεμη, σοβαρή και αλληλέγγυα έδειξαν ένα δείγμα το που μπορούμε να φτάσουμε όταν λειτουργούμε συναινετικά και συνθετικά. Το πρόσωπο που επιλέξαμε για να μας εκπροσωπήσει στην υλοποίηση του ισπανικού μοντέλου είναι ο κ. Δημήτρης Σαϊραδάρης, στον οποίο διερμηνεύοντας όλες τις ευχές και τις επιθυμίες των συναδέλφων στο συμβούλιο ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Επίσης είπε για:

Το εάν ήταν ομόφωνη η απόφαση: Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω ή να μεταφέρω τα πρακτικά του Δ.Σ..

Τη Nova και την απουσία της: Υπήρξε μία συνάντησή μου με τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις σε διάφορα ζητήματα στην προσπάθεια να χτιστεί η ατζέντα της επικοινωνίας μας. Επιβεβαιώθηκαν οι κοινές προθέσεις για ότι καλύτερο για το ποδόσφαιρό μας.

Κλείνοντας έδειξε να επικεντρώνεται ξανά στο θέμα του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας λέγοντας ότι «κανένα νερό δεν έχει βγει από κανένα αυλάκι. Το νερό με τη Nova δεν είχε βγει ποτέ από το αυλάκι. Οι τριβές δεν συνιστούν απαραιτήτως και παρεκτροπές. Είναι τόσο σημαντική η σημερινή ημέρα και τόσο σημαντικό το επίτευγμα που έχει συντελεστεί που θα μου επιτρέψετε να μην σταθώ σε ζητήματα ήσσονος σημασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα