Αστέρας Τρίπολης: Τακτική, δοκιμές και παρατηρήσεις (vids)

Αστέρας Τρίπολης: Τακτική, δοκιμές και παρατηρήσεις (vids)

bet365

Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (31/7) ο Μάκης Χάβος δούλεψε πάνω στην τακτική και έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του. Δύο γκολ στο δίτερμα ο Γκοντό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Η 14η μέρα παραμονής του Αστέρα Τρίπολης στο Όστερμπεργκ της Ολλανδίας, είχε πολλή δουλειά για τους Αρκάδες. Μετά το έντονο πρωινό πρόγραμμα, ο Μάκης Χάβος δούλεψε πάνω στην τακτική, έκανε δοκιμές, ενώ άλλοι έπρεπε εκτέλεσαν άσκηση στα τελειώματα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις ταχύτητας με την μπάλα και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα ήταν οι 11 του φιλικού με την Καμπούρ. Δηλαδή οι: Κοσίτσκι, Γιαννούλης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Χαμντανί, Δημούτσος, Μάσα, Τσιλιανίδης, Καλτσάς και Ιωαννίδης. Αυτοί εκτέλεσαν μια άσκηση ανάπτυξης που τους ζήτησε ο προπονητής τους, τη στιγμή που οι υπόλοιποι δούλευαν τα τελειώματά τους.

Αργότερα, το... μενού είχε δίτερμα. Τα άσπρα φανελάκια πήραν οι παραπάνω 11 και παρατάχθηκαν σε σύστημα 4-2-3-1, αλλά νικητές αναδείχτηκαν οι κόκκινοι με σκόρερ τον Σεντρίκ Γκοοντό. Ο Ιβοριανός που δοκιμάζεται από το Μάκη Χάβο έδειξε ορεξάτος και τελείωσε δύο φορές την φάση όπως έπρεπε, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-0.

Το ευχάριστο, επίσης ήταν πως κι ο Σταύρος Τσουκαλάς μπήκε στο δίτερμα αντί του Ιωαννίδη που πήγε για αποθεραπεία. Εκεί το σύστημα γύρισε σε 4-3-3-3 με τον Μάσα στην κορυφή. Όσον αφορά στο Ματίας Ιγκλέσιας προπονήθηκε στο γήπεδο του beach volley - κάτι που είχε κάνει κι ο Τσουκαλάς τις προηγούμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα